Golfbag

En golfbag er fuldstændig uundværlig for en golfspiller. Du går mange kilometer på en golfbane om året og skal bære rundt på dit udstyr i mange dage og timer. Det er derfor ikke helt ligegyldigt hvilken golftaske du vælger. Den skal passe til dit behov og valget afhænger af hvem du er som golfspiller.

Der er ofte sammenhæng mellem pris og kvalitet når det kommer til golftasker. Du skal desuden tænke over, hvad du har brug for ude på din runde og hvad der passer til dig i forhold til pris. De fleste vil gerne kunne medbringe tilbehør som bolde, tees og drikkervarer, uden at skulle holde styr på endnu en taske.

Der findes et stort udvalg af golfbags og mærker at vælge i mellem. Man deler golftasker ind i tre kategorier: Vognbags, tourbags og bærebags.

Vognbags

Vognbags er den meste populære golfbag og de fleste golf spillere bruger denne type bag. En vognbag sætter på en golfvogn, som enten skubbes ellers trækkes rundt på banen.

Tourbags

Du kan næsten høre det i navnet, en tourbag bruges af professionelle golf spillere på tour. Denne type taske har ofte plads til mere golfudstyr, f.eks. håndklæder og mad. De har typisk også en højere pris.

Det er vigtigt for os at sige, at du ikke behøver at være professionel for at købe en tourbag. Der er masser af standardspillere som bruger denne type taske, fordi den kan indeholde meget mere udstyr.

En tourbag kræver som regel en mere stabil golfvogn, da de vejer for meget til en standardtrolley.

Bærebags

Nogle golfspillere foretrækker at bære rundt på deres udstyr. Hvis du hellere vil bære dit golfudstyr, passer en bærebag perfekt til dig. De har to seler, som reducerer belastningen på din ryg når du går fra slag til slag.

Det du skal være opmærksom på ved en bærebag, er at de ofte ikke holder så længe som en tour- eller vognbag. De sættes tit på jorden og bliver udsat for mere gennem en sæson.

Herunder vil du finde vores udvalg af golfbags. Du finder gode tilbud, en pris der passer dig og bags med forskellige egenskaber – skal den være vandtæt eller lægger du mere vægt på gratis fragt?

De bedste vognbags

Titleist Cart 15 Stadry Vognbag

vognbag

Med en golfbag fra Titleist får du en taske i super kvalitet. Tasken vejer 2,9kg. og er vandtæt.

Til en pris på 2.699, 00 dkk får du en taske med fuldt opdelt længde, et separat rum til din putter, velcro til din golfhandske, en paraplyholder samt ring til håndklæde.

Vis produkt →

Callaway X Series Vognbag

callaway x vognbag 2019

Til den mere pris bevidst golfspiller har Callaway en vognbag til en pris på 1099 kr (vejl. udsalgspris).

Du får en letvægtsvognbag med stor funktionalitet. Bag’en er stor og rummelig med 7 lommer, som du nemt kan komme til når bag’en står på vogn. Det integrerede håndtag gør tasken nem at tage ind og ud af f.eks. bagagerum.

Dine køller kan stå adskilt i det store fuldlængderum. Golftasken er nem at sætte fast på golfvognen og er generelt nem at håndtere. Den vejer desuden kun 1,8 kg.

Vis produkt →

De bedste tourbags

Jet Black Tour Staff

titleist jet black golfbag

Titleist har udviklet en lækker kollektion, “Jet Black Collection” med golfbags og forskellige golf produkter. Titleist har brugt kvalitetsmaterialer til denne golfbag, som blandt andet Adam Scott og Justin Thomas bruger.

Du får en 5 rums inddelt taske og udskillerne har et blødt velourovertræk, til at beskytte dine kølleskafter når du tager dem ind og ud af tasken. Toppen er 9,5″.

Der er masser af ekstra plads til alt det du har lyst til at medbringe. Der er desuden en smart lomme med velourovertræk med magnetlukning, til dine værdisager.

Vis produkt →

Big Max Aqua Tour 2

Big Max Aqua Tour 2 - Golfbag

Denne golftaske fra Big Max har en 10″ åbning og er adskilt i 14 små rum, så din køller og jern er godt beskyttede i deres fulde længde. Den har flere håndtag på siden, som gør det super nemt for dig, at løfte tasken og sætte den på en trolley / buggy.

Brug golftasken i al slags vejr – den er nemlig super vandtæt med vandtætte lynlåse. Tasken vejer kun 2.7kg, har en lomme til dit batteri, yderligere 9 vandtætte lommer, en stor kølelomme, samt holder til paraply, håndklæde og handsker.

Til en pris på cirka 1650 kr., får du en stor og særedeles praktisk golfbag. Perfekt til golfspilleren som vil ud i alle sæsoner, uanset vejr.

Vis produkt →

De bedste bærebags

Cobra Ultradry Bærebag

cobra ultradry bærebag golf

Den lette bærebag fra Cobra vejer kun 2 kg. og har selvfølgelig en dobbeltsele for mindst mulig belastning af din ryg.

Tasken er delt op i 14 rum, for den bedste beskyttelse af dine køller og jern. Tasken er vandtæt, har en foret lomme til dine værdigenstande og en stor lomme til ekstra tøj.

En pris på 2.099, 00 dkk. betyder at du får en super holdbar bære-golfbag, som er nem at bære rundt på og som minimerer belastningen på din ryg.

Vis produkt →

Mizuno BR-D3

mizuno br-d3 bærebag golf

Mizuno har designet denne golfbag med en 9,5″ top, 4-vejs opdelt, delt op i fuld længde, for den optimale opbevaring af dit golfudstyr.

Med i en pris på 1349, 00 dkk får du en isoleret drikkelomme, så både dine kolde og varme drikkevarer holder temperaturen. En dobbelt skulderemme og men vægt på 2 kg., sørger for minimal belastning af din ryg.

Vis produkt →

De bedste golfbags til børn

Sidst men ikke mindst, vil vi også præsentere vores udvalg af golfbags til børn. Det er vigtigt at vælge en god golftaske til børn, da man skal tage i betragtning, hvor meget de bærer rundt på og skåne deres krop endnu mere, fordi de fleste stadig vokser.

MKids golftaske

mkids golfbag

Denne golftaske fra MKids passer til børn mellem 115 og 135 cm og har en smart standfunktion.

Den har en stor lomme til ekstra tøj, en paraply- og handskeholder. Tasken findes i forskellige flotte farver: gul, orange og rød. Til den gode pris på 499 kr. får den unge golfspiller en super smart golftaske, med plads til alt hvad han/hun skal bruge.

Vis produkt →

US Kids Golfbag

US kids golfbag

En junior bærebag i flot amerikansk design. Taskerne er tilpasset til barnets vægt og er afstemt således, at de sikkert kan bære dem rundt på golfrunden.

Denne taske passer til børn i størrelsen 107 til 122 cm. Med den dobbelte bæresele er tasken god at bære rundt på og har desuden kraftige standen, så tasken står godt på underlaget.

Til en overkommelig pris på 749 kr. får man masser af praktiske lommer og et regncover til den øverste del af tasken. Tasken er velegnet til at blive brugt i al slags vejr, uden at det går ud over køller og jern.

Vis produkt →

MKids Pro 57″/145cm (9-11 år)

mkids pro golfbag

Leder du efter et samlet sæt til den helt unge spiller, som gerne vil lære spillet at kende – så kan du begynde med dette sæt fra MKids.

Sættet består af en fairwaykølle, et 6-jern, 8-jern, PW, en putter og en taske selvfølgelig.

Hele sættet får du til en pris på 1.499 kr – perfekt til den helt unge nybegynder.

Vis produkt →