Vidste du, at golfturneringer som PGA og LPGA har dresscode-politikker for alle, der deltager eller deltager som tilskuer? Golf er et af de mest sofistikerede spil på planeten og der forventes meget fra tilskuere og endnu mere fra spillere. Når du deltager i en turnering, skal du altid opføre dig helt korrekt, fra hvordan du klæder dig til hvordan du gebærder dig rundt omkring mennesker.

Det er ikke unikt at se dårligt klædte personer blive smidt ud af golfbanen. Sådanne scenarier sker hele tiden og du har bestemt ikke lyst til at være centrum for sådan opmærksomhed.

Golfmode ændrer sig til det bedre og aldrig har dette været mere sandt end i dag. Golftøjsmærker forsøger at holde trit, så uanset hvad dit budget eller dit kvalifikationsniveau er, er der altid noget for dig at se godt ud i og vigtigst af alt præstere bedre i.

Så hvad er nogle af de bedste ideer til golfturneringstøj? I denne artikel ser vi på nogle ideer til damer og herrer, som du kan bruge, når du er tilskuer til eller deltager i en golfturnering. Husk at forberedelse er afgørende for dig for at få alt rigtigt.

Tøjidéer til damer

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas og skille sig ud ud fra mængden med hvordan du klæder dig. Men hvordan gør man det, når man deltager i en golfturnering? Det kan være ret udfordrende, især hvis du ikke ved hvad der forventes af dig. Reglerne kan variere fra en turnering til en anden, især hvad du har lov til at medbringe, men det grundlæggende er ens.

Skjorter med krave

Et af de mest basale krav til enhver turnering er, at spillerne skal have skjorter med krave. Det mest ideelle ser ud til at være polo t-shirts. De fleste damer bærer ærmeløs polo, mens andre foretrækker poloshirts med korte ærmer.

Skjorterne kan enten være med knap eller v-hals. De mest almindelige skjorter er poloshirts, og du kan bære dem med absolut enhver bund. Du kan parre dem med shorts, khaki-bukser, ternede bukser og korte nederdele. Hvis du længes efter et unikt look, så vil en poloshirt med en kort nederdel og strømpebukser nedenunder se fantastisk ud på dig.

Golfkjoler

En golfkjole er ideel, hvis du skal være tilskuer. Det er en simpel idé som du kan toppe med en sweater eller cardigan afhængigt af vejret. Materialet skal være åndbart og kjolen ikke er for kort, så den afslører for meget hud.
En ideel kjole skal gå til lidt over knæet og ikke være for stram. Tilføj nogle solbriller og et par tennissko, så stjæler du helt sikkert showet.

Korte nederdele og skorts

Uanset om du bare deltager som tilskuer eller spiller i turneringen, vil korte nederdele rocke din dag. I henhold til grundlæggende regler skal korte nederdele dog bæres med strømpebukser. Hvis du ikke er så glad for det, kan du bære skorts som et alternativ.
Skorts er nederdele med indbygget shorts nedenunder. De er meget behagelige når man spiller, især om sommeren. Damer kan bære korte nederdele eller skorts med ærmeløse poloshirts, enten med knap eller V-hals.

Bukser

Dine bukser skal have fire lommer, to foran og to bagpå. Cargobukser med en masse lommer er ikke tilladt. Du kan prøve ternede bukser med en rullekrave eller en cardigan parret med brune khakibukser.
Slim-fit bukser vinder i popularitet på golfbanen blandt spillere og tilskuere. Dem skal du også prøve. Bare sørg for, at materialet er åndbart og falder inden for standardbestemmelserne i turneringen.

Shorts

Du går aldrig galt med et par shorts på golfbanen. Sammensæt dine shorts med en kortærmet poloshirt, med lange hvide sokker og et par tennissko. Sørg for at vælge en solid farve til poloshirten og en anden til dine shorts.

Cardigan sweater

Ønsker du at skabe et mere poleret look til din turnering? I så fald er en cardigan sweater det du skal bruge. Sammensæt det med et par khaki-bukser for at fremhæve det klassiske, men afslappet look. Sweateren kan enten være en pullover eller med knapper. Sørg for at fange opmærksomheden fra mængden med nogle fede solbriller.

Idéer til golfturneringstøj til mænd

Hvis du har brugt noget tid på golfbanen forstår du, hvor vigtig og dynamisk mænds golfmode er. Det er vigtigt at spille godt; det vil heller ikke skade dig at se fantastisk ud når du tværer din modstander ud. Hvis du deltager i turneringen som tilskuer, skal din stil være god nok til enhver anden social sammenkomst, så længe den overholder reglerne.

Hovedbeklædning

Der er så mange mærker der leverer forskellige slags hovedbeklædning til golfspillere. Golf er uden tvivl den eneste sport med så mange hovedbeklædningsmuligheder på planeten. Baseballcappen har eksisteret i nogen tid nu, hovedsageligt fordi den giver god dækning for ansigtet mod solstrålene.
Hvis du har brug for et mere afslappet, men stilfuldt look, så er en hvid baseballkasket ideel til dig. En god ting ved en hvid hat er, at den passer til næsten alt tøj.

Polo t-shirts

Polo t-shirts er meget populære hos alle golfspillere. De ser altid ud til at matche perfekt med andre outfits. Og tendensen har ændret sig til mere åndbare stoffer, der er egnede til at løbe rundt på golfbanen.

Der er så mange farver du kan integrere med dine underdele. Vær opmærksom på stoffet og vælg shorts eller bukser, som du finder behagelige og som du får brugt. For et klassisk, men simpelt look, passer en sort polo t-shirt godt sammen med et par brune khakibukser og lyse farvede golfsko.

Bukser

Glem de traditionelle baggy bukser. I øjeblikket tilpasser tøjmærker sig populariteten af ​​slim fit bukser. Disse bukser giver golfspillere et mere atletisk look. Den avancerede stofteknologi holder fugt ude og er mere åndbar. Du kan bære slim fit bukser med korte ærmer polo-shirts med knapper.

Ternede bukser vinder også popularitet blandt moderne golfspillere. En ting du skal overveje, når du vælger ternede bukser, er farven. Vær meget forsigtig med ikke at matche farverne, ellers bliver du pludselig multifarvet.

Shorts

Mange mærker designer præstationsbaserede shorts specielt til golf. Nogle er designet med bæltestropper, andre er elastiske, men hvor det ligner, at de har brug for et bælte. Sørg for at dine shorts ikke går ud over dine knæ. Nogle klassiske acceptable shorts på golfbanen er chinoshorts og khaki-shorts.

Du kan ikke gå galt med shorts. De ser ud til at gå godt sammen med poloshirts og lange sokker.

Fodtøj

Det er ikke længere en unormalt at finde nogle af verdens bedste sneakermærker på golfbanen. Golffodtøj har udviklet sig fra spillere iført sko med pigge, til spillere der nu foretrækker flade sko med et godt greb.

Hvis du vil have publikums opmærksomhed, vil lyse golfsko passe godt sammen med chinoshorts og en poloshirt. Sammensæt det op med et par fede solbriller og sørg for at tilføje et par hvide sokker eller andre matchende farver.

Bælter til mænd og kvinder

For de fleste golfspillere er bælter ret vigtige for at holde alt på plads. Men med teknologiske fremskridt har designere udviklet bukser og shorts, der kan bæres uden bælte og stadig være stilfulde. Hvis du opretholder det stilfulde look med et bælte, er det vigtigt at vælge et, der matcher dit outfit. Sorte bælter har tendens til at matche med alle slags bukser og shorts.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Er der en dresscode for tilskuere ved PGA- og LPGA-turneringer?

Den typiske dresscode for tilskuere er en skjorte med krave, helst en poloshirt. Damer kan bære kjoler med fladesålede tennissko. Hvis du vil opfylde PGA- og LPGA-turneringernes krav, skal du bare klæde dig som en golfspiller.

Spørgsmål: Kan du bære jeans til en golfturnering?

Svaret er et simpelt nej. Regler for golfturneringer tillader ikke brug af jeans og denim. Jeans er heller ikke behagelige, fordi de kan blive varme og værst af alt vil du føle dig malplaceret.

Spørgsmål: Kan du tage din telefon til en golfturnering?

Turneringens niveau og type dikterer om du kan medbringe din mobiltelefon på banen. Det er dog meget uetisk at bringe din telefon til spillet. Andre elektroniske enheder såsom kameraer, er ikke tilladt i konkurrencer, såsom masters.

Konklusion

Fra denne artikel kan du udlede at det ikke er tilladt at gå til en golfturnering i alle typer outfits. Det du vælger at tage på skal falde inden for retningslinjerne og kravene i turneringen. Du skal heller ikke medbringe kameraer og store tasker eller bære grafiske t-shirts med høje hæle eller flip-flops.

Skjorter med kraver ser ud til at være det grundlæggende valg for både mænd og kvinder og begge køn foretrækker poloshirts. Golf mode bliver bedre hver dag.