Om os

Golfinsider.dk er lavet i forbindelse med at vores egen interesse for golf opstod. Vi savnede et dansk sted på nettet, hvor man kunne finde anbefalinger til de bedste produkter, i de forskellige kategorier indenfor golfverdenen. Vi forsøger i vores anbefalinger at være så neutrale som muligt og samtidigt finde et produkt til alles behov, hvad enten du er nybegynder eller øvet.

Vi er i skrivende stund 4 aktive golfspillere bag sitet og vi bestræber os på, at alt indhold bliver opdateret efterhånden som vores viden inden for området vokser. Vi er meget åbne overfor forslag til guides og produktanmeldelser, så hvis du savner en guide på siden er du meget velkommen til at kontakte os omkring dette, hvorefter vi vil vurdere om vi er de rette til at lave netop denne eller om vi skal bruge hjælp udefra.

Indtjening & reklamer

Nogle af de links du finder i diverse produktanmeldelser eller guides rundt omkring på sitet er reklamelinks. Dette betyder at vi modtager en procentdel af et eventuelt køb, hvis der købes et produkt. Dette er med til at sikre driften af sitet og dække de udgifter der er i forbindelse med at drive en online portal.