Golf scooter

Med en golfscooter kommer du hurtigt rundt på golfbanen og du kan koncentrere dig om det vigtigste ved dit golfspil – at ramme den lille hvide bold. Købet af et el-køretøj, for eksempel en golf scooter, er en fantastisk mulighed for dig der elsker golf, men er dårligt gående eller har andre skader der forhindrer dig i at komme ud og spille.

Når du bruger en scooter kan du sagtens stadig være social med andre golfspillere og du vil heller ikke komme til at forstyrre andres golfspil. En diskret transportmulighed på golfbanen.

DukaDU GO-EL 440

Golf GO-EL 440 er en 3-hjulet golfvogn, som bringer dig sikkert rundt på golfbanen – op og ned ad bakker, på stier og græs. Scooteren kan køre op til 15 km/t og har en 1.400 Watt motor. DukaDU GO-EL er godt affjedret, både på hjul og sæde, hvilket giver en fantastisk køreoplevelse med stor komfort. Derudover har scooteren et digitalt display, holder til din golfbag, justerbart styr samt aftagelige armlæn og spejle med i den gode pris.

Se produkt

Monobuggy Golf Scooter

Den dansk-designede Monobuggy er det nyeste skrig inden for transport på golfbanen. Den lydløse buggy gør det superlet at komme rundt på golfbanen og du forstyrrer ikke dine medspillere.

Scooteren kører ikke hurtigere end at dine medspillere kan følge med og er derfor ingen forhindring for dit sociale liv på banen. Scooteren er nemt at klappe sammen og tage med i bilen og har ekstra brede dæk.

Køb Monobuggy’en og få bagstativ, scorekort samt drikkeholder med i købet. Med en pris på omkring 15.000 Dkk, er Monobuggy også en god investering og et billigt alternativ til en golf vogn, til dig der har brug for at blive transporteret rundt på golfbanen af forskellige årsager. Golf scootere skal ikke kunne køre hurtigt, men med en MonoBuggy kan du alligevel køre op til 25 km/t.

Se produkt

Vær opmærksom på

Sørg desuden for at din klub tillader at du bruger en golfscooter, inden du kører afsted til green. De fleste klubber har klare retningslinjer for brugen af køretøjer på banen. For eksempel parkeringsregler, hvor mange der må bruge køretøjet og hastighed på forskellige dele af banen.

Nogle klubber har faktisk forbud mod at bruge golfscootere. Du kan helt sikkert få information om dette ved at kontakte dem – eller søg på deres hjemmeside.