Golfbolde

En golfbold er ikke bare en golfbold. Tværtimod er golfbolde markedet eksploderet lige så eksponentielt som resten af golfudstyrs branchen. Siden golfspillets oprindelse, som kan spores mange tusinde år tilbage, har videnskaben omkring golfudstyret (og ikke mindst golfbolden) været et vigtigt element i sportens verden. Symbiosen mellem golfbold og køller er noget særligt og med det helt rigtige udstyr, kan spilleren opnå fantastiske resultater, som billigt udstyr ikke kan måle sig med. Ikke engang til sokkeholderne.

Golfbolde produceres overalt i verden lige fra de populære B bolde, som bl.a. Tiger Woods spiller med og har været reklamesøjle for i mere end 20 år, til danske Ping, som blev skabt af…. Der findes utalligt mange mærker du kan vælge imellem som golfspiller. Du kan også vælge taylormade…

Søbolde, brugte golfbolde

Golfbolde er en trussel mod naturen. Undersøgelser har vist, at fordi golfboldene indeholder zink, kan de afgive stoffet, som siver ned i jorden og skaber problemer hos fx græssende landbrug mm. Fordi rigtigt mange bolde lander i søer (søbolde), hvor de afgiver kunstige og giftige kemikalier i vandet hvor både plante- og dyreliv forurenes.

Køb miljøvenlige billige golfbolde

For at komme boldenes dårlige miljøpåvirkning til livs, kan du nu købe opsamlede golfbolde, de såkaldte søbolde eller lake balls, som de kaldes på engelsk. Disse bolde sælges billigere og kan have skrammer og logo fra forskellige producenter. Du kan få både højkvalitetsbolde og billige golfbolde, så på den måde er det lidt af et lotteri, men til gengæld kan du handle med langt bedre samvittighed end når du køber nyt.