De 9 bedste golftasker til alle behov

En golftaske er fuldstændig uundværlig for en golfspiller. Du går mange kilometer på en golfbane om året og skal bære rundt på dit udstyr i mange dage og timer. Det er derfor ikke helt ligegyldigt hvilken golftaske du vælger. Den skal passe til dit behov og valget afhænger af hvem du er som golfspiller.

Der er ofte sammenhæng mellem pris og kvalitet når det kommer til golftasker. Du skal desuden tænke over, hvad du har brug for ude på din runde og hvad der passer til dig i forhold til pris. De fleste vil gerne kunne medbringe tilbehør som bolde, tees og drikkervarer, uden at skulle holde styr på endnu en taske.

Der findes et stort udvalg af golftasker og mærker at vælge i mellem. Man deler golftasker ind i tre kategorier: Vognbags, tourbags og bærebags.

Vognbags

Vognbags er den meste populære golftaske og de fleste golf spillere bruger denne type bag. En vognbag sætter på en golfvogn, som enten skubbes ellers trækkes rundt på banen.

De bedste vogntasker

Mizuno Pro Cart Vognbag

Denne vognbag fra Mizuno er kommer med 14-rums divider, hvilket betyder at dine køller og jern ikke rører hinanden. Tasken kommer med en foret lomme til dine værdigenstande, en boldlomme som du kan tage af og en lomme med magnetisk lukning. Med en vægt på 3,2 kg er det også en forholdvis let taske, så du ikke skal bruge for meget energi på at trække den rundt på banen.

Wilson Staff iLock Rain Vognbag

Vognbag’en fra Wilson er fuldstændig vandtæt og smart designet. Den er organiseret i ni rum, din putter får sit eget rum og der er en 4-vejs inddeling til dine køller. Dine jern og køller er adskilte og er beskyttede mod ridser og buler.

Tasken er super vandtæt blandt andet fordi lynlåsene er svejsede. Du får desuden et stort ekstra rum, paraplyholder og et solidt håndtag at løfte i.

Bennington QO 14 Staff Dry Vognbag

bennington qo 14 staff dry

Benningtons QO vognbag kommer i 3 flotte farver – mørkeblå, mørkegrå og lys grå/lime. Tasken er vandafvisende og inddelt i 14 rum. Den passer på alle typer golfvogne og har et solidt håndtag. Du får desuden en masse lommer med plads til alt dit udstyr.

i samarbejde med PriceRunner

 

Big Max Aqua Silencio 3 Vognbag

big max aqua silencio 3 vognbag

Med en Big Max Aqua får du en vognbag i vandtæt materiale og med vandtætte lynlåse. Tasken er 14-vejs opdelt med et separat rum til din putter, så den er beskyttet.

Tasken vejer 3,8 kg og passer til alle typer vogne. Du får desuden en ekstra stor lomme til kolde og varme drikke, paraplyholder, handske- og håndklædeholder og en stærkt håndtag. Med i købet får du også et regncover og en bæresele som du kan tage af.

Vis produkt →

Tourbags

Du kan næsten høre det i navnet, en tourbag bruges af professionelle golf spillere på tour. Denne type taske har ofte plads til mere golfudstyr, f.eks. håndklæder og mad. De har typisk også en højere pris.

Det er vigtigt for os at sige, at du ikke behøver at være professionel for at købe en tourbag. Der er masser af standardspillere som bruger denne type taske, fordi den kan indeholde meget mere udstyr.

En tourbag kræver som regel en mere stabil golfvogn, da de vejer for meget til en standardtrolley.

De bedste tourbags

Jet Black Tour Staff

titleist jet black golfbag

Titleist har udviklet en lækker kollektion, “Jet Black Collection” med golftasker og forskellige golf produkter. Titleist har brugt kvalitetsmaterialer til denne golftaske, som blandt andet Adam Scott og Justin Thomas bruger.

Du får en 5 rums inddelt taske og adskillerne har et blødt velourovertræk, til at beskytte dine kølleskafter når du tager dem ind og ud af tasken.

Der er masser af ekstra plads til alt det du har lyst til at medbringe. Der er desuden en smart lomme med velourindtræk med magnetlukning, til dine værdisager, et kølerum så du altid har noget koldt at drikke med dig og en boldlomme som du kan tage af.

Vis produkt →

Bærebags

Nogle golfspillere foretrækker at bære rundt på deres udstyr. Hvis du hellere vil bære dit golfudstyr, passer en bærebag perfekt til dig. De har to seler, som reducerer belastningen på din ryg når du går fra slag til slag.

Det du skal være opmærksom på ved en bærebag, er at de ofte ikke holder så længe som en tour- eller vognbag. De sættes tit på jorden og bliver udsat for mere gennem en sæson.

Herunder vil du finde vores udvalg af golfbags. Du finder gode tilbud, en pris der passer dig og bags med forskellige egenskaber – skal den være vandtæt eller lægger du mere vægt på gratis fragt?

De bedste bærebags

Big Max AQUA Ocean Bærebag

big max aqua ocean bærebag

Den lette bærebag fra Big Max vejer kun 1,7 kg – en rigtig god taske at have på ryggen rundt på golfbanen, især fordi den er udstyret med en dobbeltstrop. Tasken er vandtæt og er fuld-længde opdelt til dine golfkøller. Du får en taske med topstørrelse på 7,5″ og en kølelomme.

Vis produkt →

Big Max Aqua Hybrid Bærebag

big max aqua hybrid bærebag

Big Max har fundet på noget helt genialt med denne hybridtaske – du får en bære- og vognbag i én taske. Med en topstørrelse på 9″ og 14-vejs inddeling er det den ideelle taske til dig der vil have en masse køller med på runden. Du får desuden 7 ekstra lommer, et solidt footless bærestativ og airchannel strop.

Vis produkt →

De bedste golftasker til børn

Sidst men ikke mindst, vil vi også præsentere vores udvalg af golfbags til børn. Det er vigtigt at vælge en god golftaske til børn, da man skal tage i betragtning, hvor meget de bærer rundt på og skåne deres krop endnu mere, fordi de fleste stadig vokser.

MKids golftaske

mkids golfbag

Denne golftaske fra MKids passer til børn mellem 115 og 135 cm og har en smart standfunktion.

Den har en stor lomme til ekstra tøj, en paraply- og handskeholder. Tasken findes i forskellige flotte farver: gul, orange og rød. Til den gode pris på 499 kr. får den unge golfspiller en super smart golftaske, med plads til alt hvad han/hun skal bruge.

Vis produkt →

US Kids golftaske

US kids golfbag

En junior bærebag i flot amerikansk design. Taskerne er tilpasset til barnets vægt og er afstemt således, at de sikkert kan bære dem rundt på golfrunden.

Denne taske passer til børn i størrelsen 107 til 122 cm. Med den dobbelte bæresele er tasken god at bære rundt på og har desuden kraftige standen, så tasken står godt på underlaget.

Til en overkommelig pris på 749 kr. får man masser af praktiske lommer og et regncover til den øverste del af tasken. Tasken er velegnet til at blive brugt i al slags vejr, uden at det går ud over køller og jern.

Vis produkt →

MKids Pro 57″/145cm (9-11 år)

mkids pro golfbag

Leder du efter et samlet sæt til den helt unge spiller, som gerne vil lære spillet at kende – så kan du begynde med dette sæt fra MKids.

Sættet består af en fairwaykølle, et 6-jern, 8-jern, PW, en putter og en taske selvfølgelig.

Hele sættet får du til en pris på 1.499 kr – perfekt til den helt unge nybegynder.

Vis produkt →