Golfur test

golfure

Et GPS golfur er for den habile golfspiller et uundværligt redskab på banen. Ligesom ethvert andet sportsur kan et golfur vise alt lige fra tid til vitale parametre, som skridttæller, kalorieforbrænder, hjerterytme mm. Det som gør golfuret til noget særligt, er dets GPS funktionen, som skaber overblik over banens layout, navigation og afstande samt forhindringer golfspilleren bør tage højde for.

I det følgende ser vi nærmere på hvilket golfur der passer perfekt til dine behov, samt skaber et overblik over prisklasser, samt golfurenes kernefunktioner.

Alle golfure i denne oversigt er testet af eller skabt i samarbejde med professionelle golfspillere og vi har udvalgt de absolut mest populære produkter.

Hvis du ikke allerede ved, hvad forskellen på et golfur og et almindeligt ur er, eller er i tvivl om, hvad du skal være på udkig efter, går vi i dybden med dette efter produkterne her.


Bedste golfure med afstandsmålere


GPS golfure

Garmin golfure er nogle af de mest populære og hyppigst købte ure i Danmark. Garmin sidder solidt som markedsføre og med rette. Alle deres ure er udstyret med GPS, som er en uundværlig egenskab i golfuret, og som er med til at adskille urets fra simple sports-og pulsure, som blot måler kroppens vitalitet og viser tid og dato.

GPS giver virtuel oversigt

GPS funktionen gør det muligt for uret at vise en virtuel oversigt over den golfbane, som du står på. Alle golfbaner i Danmark findes i golfurenes database og uret finder selv frem til den golfbane, som du befinder dig på. Golfbanerne map/grid opdateres løbende så du altid har en frisk version, som du kan stole på lige ved håndleddet. Der er i skrivende stund mere end 40.000 registrerede golfbaner på verdensplan, som du ligeledes kan tilgå når du gerne vil spille golf i udlandet.

Optimer dit golfslag

Et golfur hjælper dig hele vejen fra 1. tee og til slut. Uret viser afstande til bunker og hazarder og når du nærmer dig greenen, zoomer uret ind på en højopløselig version, som viser for-, midt- og bagkant på greenen. På den måde får du mulighed for at bibeholde overblikket hele vejen gennem banen. Ydermere giver uret dig løbende rådgivning ift. slag og strategi, samt information om fx længden på dine slag.

Upload til din computer

Du kan holde øje med din score og uploade disse data til din computer. Disse data er bl.a.:

  • aktivitetstracking og skridtæller, så du kan holde øje med bl.a. kalorieforbrænding, aktivitetsniveau og antal kilometer du har gået
  • pulsmåler, så du kan tjekke dine vitale kropsparametre
  • digital scorestyring
  • afstande, tider og udfordringer fra dit spil, så du kan gennemgå eventuelle modificeringer af dit spil med din træner efterfølgende.

Et godt golfur har en skærm i høj opløsning, så du kan aflæse dataene uden problemer på banen. Skærmen er skabt til at kunne aflæses i høj solskin og selve dets interface er brugervenligt og med en god gennemgang af den medfølgende brugsanvisning får du maksimal udbytte af dit nye ur.

Livsstilsur til golfspillere

Du behøver ikke at være en habil eller professionel golfspiller for at have glæde af et golfur. Faktisk behøver du i princippet slet ikke, at bruge dit golfur til golf. Golffunktionerne i uret er en attribut, men uret fungerer præcis som det skal udenom de andre funktioner. Behold derfor blot uret på i døgnets andre timer og oplev urets mange andre fordele, som fx mobilopkobling, så du får besked om SMS’er, opkald mm. direkte på dit håndled. Denne funktion er også smart når du står ude på banen og fx har glemt din mobil i golfvognen. Alarmen er ultra diskret, så du på ingen måde forstyrrer andre spillere eller oplever at din egen koncentration svækkes.

Modstandsdygtigt golfur

Et golfur vil altid være vandtæt og modstandsdygtigt overfor alle typer vejr. Du kan derfor trygt bruge dit ur i regnvejr, frost, slud og sne. Ofte vil remmen være skabt i et lækkert gummi-, silikone- eller blødt plastikmateriale så det holder længe og ikke er til at slide ned. Teknologien i uret er også beskyttet i slidstærke materialer, som er vandsikrede.

Vandtæt golfur

Faktisk kan du bade/bruse med de fleste golfere på. Tjek dog altid dit golfers specifikationer for, at sikre dykkedybden inden du dykker med dit golfur. Batteri-tiden på dit golfur er ligeledes forholdvis lang. Uret kan holde alle dine vågne timer og bør genoplades inden næste dag. Væn dig derfor til at tage dit ur af om aftenen og lade det op på fx sengebordet.

Avanceret men brugervenlig teknologi

Når du modtager dit nye golfur, bør du altid sætte dig rigtigt godt ind i den medfølgende bruganvisning for maksimalt udbytte af dit nye ur. Vores kundeservice oplever nemlig at de der læser anvisningen grundigt og sætter tiden af til at forstå de mange gavnlige funktioner, bruger deres ur mere og bliver langt mere glad for det. Dette både på og udenfor banen.

 

Sidst opdateret oktober 13, 2021