Golfsæt

Ved at købe et golfsæt, får du en pakkeløsning, der indeholder alt det du skal bruge for at komme i gang med at spille golf. Køb af et golfsæt kan være en rigtig god investering (især i forhold til pris), hvis du er nybegynder indenfor golf, er juniorspiller eller spiller med et højt handicap.

Her på siden kan du finde vores udvalg af golfsæt og vi guider dig til den pakkeløsning, der passer til dit spil og en pris der også passer dit behov. Så kan du også komme hurtigt i gang med at spille golf.

Fordelen ved at købe et samlet sæt er, at du bare kan gå i gang med at spille, og så tilføje det golfudstyr og andre produkter du ønsker med tiden.

Et golfsæt vil typisk altid indeholde et basalt udvalg golfkøller og jern: puttere, drivere, jernsæt og fairwaykøller. Du kan ofte få flere produkter med i dit køb, som f.eks. en golftaske.

Hvilket golfsæt skal jeg vælge?

Et standard golfsæt består som regel af jern fra 5 til PW (pitching wedge). Hybridkøller er det nyeste indenfor golfkøller, som er nemmere at slå med. Perfekt til en nybegynder.

Man kan vælge et mere forstørret jernsæt. De har typisk større hoveder, sweet spots der er nemmere at ramme og masser af vægt, som betyder at det er nemmere at få bolden i luften. Man kalder sådanne sæt for tilgivende og er nemmere at spille med, især for en nybegynder.

Du skal også tage stilling til hvad skafterne i dit golfsæt er lavet af. Jernene vil typisk have skafter af stål og køllerne af grafit. Man anbefaler grafitskafter på køller til junior spillere.

Titleist T2000 Jernsæt

titleist t200 jernsæt

Dette sæt består af 4-PW, 5-PW, 5-PW + AW, 6-PW + AW. Du får et jernsæt med teknologien i fokus, som giver dig stor styrke i dine slag, rigtig god føling i slagene og mere tilgivelse.

Sættet kommer med True Temper Black stålskafter, tour velour 360 grips og AM2 grafitskafter.

T200 serien er Titleist’s nyeste i rækken og passer til dig der har mellem + og 20 i handicap.

Vis produkt →

Wilson Staff D7 Jernsæt

wilson staff d7 jernsæt

Wilson er en af de helt store spillere på golfmarkedet. Et Wilson golfsæt henvender sig til dig som gerne vil begynde til golf eller dig der har spillet i nogle år.

Wilson Staff D7 sættet giver dig maksimal tilgivelse og rigtig god længde på dine slag. Wilson har valgt at lave tre rækker powerholes i de lange jern, for at øge afstanden i dine slag og færre powerholes i de korte jern, for at opnå bedre præcision og føling.

Jernene er udstyret med en tynd slagflade og har et flot og elegant design. Ved køb af 6 jern, får du en gratis hybridkølle med.

Vis produkt →

XXIO Eleven Jernsæt

xxio eleven jernsæt

XXIO har udviklet dette jernsæt med et specielt element. Deres jern har et stort hulrum på bagsiden, som har til formål at øge fleksibiliteten når du rammer bolden. Dette betyder at du får en eksplosiv boldhastighed, hver gang du rammer bolden.

Sættet består af letvægtsjern med håndlavede grafitskafter og du får kombinationen: 6-SW, 7-SW, 5-PW, 6-PW. Jernene yder desuden også maksimal tilgivelse og øget længde.

Vis produkt →

Søg videre på vores side for mere information om golf og andre produkter du kunne købe til dit nye golfsæt.