Golfsæt

 

Ved at købe et golfsæt, får du en pakkeløsning, der indeholder alt det du skal bruge for at komme i gang med at spille golf. Køb af et golfsæt kan være en rigtig god investering (især i forhold til pris), hvis du er nybegynder indenfor golf, er juniorspiller eller spiller med et højt handicap.

Her på siden kan du finde vores udvalg af golfsæt og vi guider dig til den pakkeløsning, der passer til dit spil og en pris der også passer dit behov. Så kan du også komme hurtigt i gang med at spille golf.

Fordelen ved at købe et samlet sæt er, at du bare kan gå i gang med at spille, og så tilføje det golfudstyr og andre produkter du ønsker med tiden.

Et golfsæt vil typisk altid indeholde et basalt udvalg golfkøller og jern: puttere, drivere, jernsæt og fairwaykøller. Du kan ofte få flere produkter med i dit køb, som f.eks. en golfbag.

Hvilket golfsæt skal jeg vælge?

Et standard golfsæt består som regel af jern fra 5 til PW (pitching wedge). Hybridkøller er det nyeste indenfor golfkøller, som er nemmere at slå med. Perfekt til en nybegynder.

Man kan vælge et mere forstørret jernsæt. De har typisk større hoveder, sweet spots der er nemmere at ramme og masser af vægt, som betyder at det er nemmere at få bolden i luften. Man kalder sådanne sæt for tilgivende og er nemmere at spille med, især for en nybegynder.

Du skal også tage stilling til hvad skafterne i dit golfsæt er lavet af. Jernene vil typisk have skafter af stål og køllerne af grafit. Man anbefaler grafitskafter på køller til junior spillere.

MacGregor CG3000

MacGregor CG3000 golfsæt

Når du køber et CG3000 golfsæt fra MacGregor får du en vognbag, en mallet putter, en driver, fairwaykølle, hybridkølle og 6 jern – 6 til SW.

Alt indholdet i dette golfsæt er designet til at få bolden godt afsted fra tee og op i luften. Sættet er med sit indhold og pris ideelt til en begynder indenfor golf.

Det flotte golfsæt kan du købe til en god pris på 2. 999, 00 dkk.

Vis produkt →

Cleveland Herresæt

Cleveland Herresæt

Dette golfsæt består af 11 dele og er perfekt til en nybegynder inden for golf. Dette golfsæt opfylder alle de behov man har som begynder, i forhold til længde af slag, stabilitet og kontrol.

Køllerne er designet til at sætte en høj bane for golfbolden og give den en masse fart. Jernene er lavet med en bred sål, hvilket giver stabilitet og ekstra tilgivelse, hvis du skulle ramme lidt skævt.

Med i sættet er der en driver, fairwaykølle og hybridkølle som alle har deres eget headcover. Driveren har 10,5 graders loft, fairwayen med 16,5 grader og hybridkøllen med 21 grader. Jernsættet betår af 5, 6, 7, 8, 9, samt en PW og SW. En putter med 34 tommer skaft samt en superflot golfbag med masser af opbevaringsplads.

Et Cleveland golfsæt ligger på en lidt højere pris på 6.500,00. Til gengæld har du et golfsæt som holder i mange år, selvom du bliver en dygtig golfspiller.

Vis produkt →

Wilson Herresæt

wilson golfsæt

Wilson er en af de helt store spillere på golfmarkedet. Et Wilson golfsæt henvender sig til dig som gerne vil begynde til golf eller dig der har spillet i nogle år.

Med i købet får du en Wilson Deep Red MaxxDriver 10,5 G og en Harmonized M5 Malletputter. Derudover indeholdet dette golfsæt jern, fra 6 til SW, en 5 fairwaykølle og en 4 hybrid. Alle køller med et elegant design og grafitskafter.

Sætter ligger til en pris på 5.800, 00 dkk. Vores oplevelse er, at sættet tit er på tilbud, ofte med en pris på 3.500, 00 dkk.

Vis produkt →

Søg videre på vores side for mere information om golf og andre produkter du kunne købe til dit nye golfsæt.