Golfvogn

En golfvogn vil for de allerfleste golfspillere altid være fuldstændig uundværlig. Den transporterer dine køller, jern og andet golf tilbehør med rundt på banen og sparer dig for at løfte rundt på udstyret med ryggen. En golfvogn er en erstatning for en caddy, som normalt hjælper spilleren med at fragte sine køller og jern rundt på banen. For langt de fleste golfspillere giver det ikke mening at hyre en caddy til dette og her er en golfvogn et rigtig godt alternativ.

Golfvogne deles op i tre kategorier: 3-hjulede, 4-hjulede og el-golfvogne.

Læs mere nedenfor, hvor vi præsenterer et udvalg af golfvogne, målrettet forskellige golfspillere. Find din golfvogn til den pris, der passer dit spil og budget. De fås i forskellige design og farver. Vi hjælper dig med at vælge.

3-hjulede golfvogne

Tre-hjulede vogne kører godt på golfbanen, fordi de har en lavere rullemodstand på græsset. En golfvogn med tre hjul er som regel også mere simpelt opbygget og har derfor en lavere pris.

Her får du vores bud på 3-hjulede golfvogne til en god pris.

Big Max Blade IP

big max blade ip 3-hjulet

En Big Max Blade IP er uden sammenligning den golfvogn der fylder mindst når den er klappet sammen. Den fylder bredden af dets hjul sammenfoldet – det betyder altså, at du kan have den med i alle biler på markedet!

Vognen kan bære alle typer tourbags, selv de tungeste, på grund af dens gode stabilitet og 3-hjulet konstruktion. Hjulene kan tages af, hele vognen kan justeres til en højde der passer til dig

Big Max Blade er udstyret med en deluxe scorekortholder og har et håndtag designet til begge hænder i komfortabelt design. Vognens design sørger desuden for, at du ikke mærker stød og vibrationer på samme måde som mange andre vogne.

Vis produkt →

Axglo Trilite Golfvogn

axglo trilite 3-hjulet golfvogn

En super letvægts 3-hjulet golfvogn lavet af aluminium. Axglo Trilite golfvognen er nem at folde sammen og have med i bagagerummet. Den kan justeres til din højde og der følger en paraplyholder og holder til din flaske med.

Når du køber en Axglo Trilite får du håndbremse, scorekortholder og baghjulsstyret bremsesystem.

Vis produkt →

4-hjulede golfvogne

En vogn med 4 hjul kan bære alle slags golfbags; bærebags, vognbags og de tungere tourbags. En 4 hjulsvogn henvender sig derfor til alle slags golfspillere.

Axglo Flip N’ Go

axglo flipngo 4-hjulet golfvogn

Ligesom Axglo’s Trilite, er Flip N’ Go’en nem at folde sammen og fylder næsten ikke noget. Det er en meget let 4-hjulet vogn lavet af aluminium. Den kan justeres til din højde og kan bære både staff- og bærebags. Med i købet får du en holder til din flaske og paraply, samt et lukket rum til dit scorekort.

Du kan også få Flip N’ Go’en i en limefarvet udgave.

Vis produkt →

El-golfvogne

Hvorfor vælge en el-vogn?

Vil du fokusere 100% på spillet uden at tænke på, at skulle skubbe/trække en vogn med dig? Du vil måske også gerne spare dig selv for ømme arme og skuldre. Måske er du dårligt gående? Nogle golfbaner er mere kuperede, især i udlandet. På et kuperet terræn er det en stor fordel at vælge en el-vogn.

Powakaddy Freeway FW3S Lithium

powakaddy freeway fw3s lithium

En Powakaddy golfvogn er bygget af et letvægts AMST stel og vejer kun 7 kg! Den er endda super nem at betjene. og super stabil.

Vognen kommer med et lithium batteri og oplader, et digitalt display, start og stop, samt pause funktion.
Med det gode ergonomiske håndtag slider du ikke på dine håndled, når du betjener vognen. Du kan købe en paraplyholder og scorekortholder der passer til vognen.

Noget af det bedste ved at købe en Powakaddy er, at den kommer med 5 års batteri garanti – så skal du ikke tænke på det i de næste 5 år.

Vis produkt →

Flat Cat Elvogn – The Mountain Goat

flat cat elvogn the mountain goat

Med en Flat Cat elvogn kan du nemt komme rundt på golfbanen, uanset om det er et fladt eller bakket terræn.

Vognens batteri bruges kun når vognen kører, ikke når den holder stille – du får altså ekstra lang batterilevetid.
Flat Cat’en en meget nem at folde sammen og fylder ingenting når den er foldet sammen. Vognen er udstyret med en parkeringsassistent, som aktiveres når vognen ikke kører, en frihjulsassistent, som betyder at du kan flytte den manuelt når den er slukket eller stoppet, samt en bremseassistent som sørger for, at vognen holder det tempo du går i, f.eks. op ad bakke eller i andet kuperet terræn.

Med i købet får du desuden en paraplyholder, scorekortholder og lomme til dine værdigenstande.

Vis produkt →

Vi håber at vores udvalg af golfvogne har gjort dig klogere på, hvilken du skal vælge. Vores oplevelse er, at der er mange produkter at vælge i mellem ift. farve, pris og behov. Søg lidt rundt omkring, vælg farve, pris og kig altid efter hvor meget du får for pengene.