Golfvogn

En golfvogn vil for de allerfleste golfspillere altid være fuldstændig uundværlig. Den transporterer dine køller, jern og andet golf tilbehør med rundt på banen og sparer dig for at løfte rundt på udstyret med ryggen. En golfvogn er en erstatning for en caddy, som normalt hjælper spilleren med at fragte sine køller og jern rundt på banen. For langt de fleste golfspillere giver det ikke mening at hyre en caddy til dette og her er en golfvogn et rigtig godt alternativ.

Golfvogne deles op i tre kategorier: 3-hjulede, 4-hjulede og el-golfvogne.

Læs mere nedenfor, hvor vi præsenterer et udvalg af golfvogne, målrettet forskellige golfspillere. Find din golfvogn til den pris, der passer dit spil og budget. De fås i forskellige design og farver. Vi hjælper dig med at vælge.

3-hjulede golfvogne

Tre-hjulede vogne kører godt på golfbanen, fordi de har en lavere rullemodstand på græsset. En golfvogn med tre hjul er som regel også mere simpelt opbygget og har derfor en lavere pris.

Her får du vores bud på 3-hjulede golfvogne til en god pris.

Big Max Autofold FF

Big Max Autofold FF

En Big Max Autofold FF er en golfvogn fra den populære, førende producent, Big Max. Produktet kan foldes sammen med én enkelt bevægelse og pakkes helt fladt. De tre hjul foldes ned på samme tid og vognen fylder ingenting i dit bagagerum eller skab.

Med en pris på 2299 kr. får du en ultrastabil golfvogn med stor komfort, i forhold til de mere traditionelle vogne. Du får altså en del for denne pris, når du køber en Autofold FF fra Big Max.

Vis produkt →

Motocaddy Z1 Golfvogn

Motocaddy Z1 Golfvogn

Leder du efter en golfvogn til en billigere pris, kan du med fordel kigge på Motocaddy Z1. Vognen vejer kun 6kg. og har letkørende hjul, så du kommer hurtigt rundt på banen uden for store anstrengelser.

De ergonomiske håndtag har 3 indstillinger og vognen har en parkeringsbremse som er fodbetjent – praktisk til dit golfspil. Denne vogn kan foldes sammen med et foldesystem i to trin og kan nemt være i bagagerummet eller skabet. En pris på 1199 kr., giver dig også et ekstra rum til bolde, teen, handsker og lignende. Desuden får du både en kop- og scorekortsholder med.

Vis produkt →

4-hjulede golfvogne

En vogn med 4 hjul kan bære alle slags golfbags; bærebags, vognbags og de tungere tourbags. En 4 hjulsvogn henvender sig derfor til alle slags golfspillere.

Clicgear 8.0+

clicgear 8.0 golfvogn

En 4-hjulet skubbevogn fra Clicgear. Med deres nye patenterede teknologi kan du folde alle fire hjul på denne vogn. Den er derfor super-kompakt og passer til dig der har vognen med i bilen.

Vognen har dobbelte forbremser – du kan altså køre rundt på green med bremsen tændt. Den har også dobbelt forhjulstilpasning, som betyder at den kan justeres til at køre lige.

Clicgear 8.0+ har en normal pris på 2599 kr.

De 4 hjulede golfvogne bliver mere og mere populære grundet deres stabilitet og funktionalitet. De vejer mindre, er lette at køre med og måske vigtigst af alt – lette at klappe sammen og opbevare.

Vis produkt →

Big Max Wheeler

Big Max Wheeler golfvogn

Denne 4-hjulede skubbevogn i hvid farve, er super stabil med store hjul og kuglelejer. Vognen vejer 8.3kg og foldes nemt sammen. Big Max Wheeler har en justerbar højde, fodbremse og passer til alle golfbags (vognbags, tourbags og bærebags).

Med i købet får du en hightech scorekortholder, et opbevaringsrum og net, så kan du have alt dit tilbehør lige ved hånden.

Big Max Wheeler fås i forskellige farver – både hvid og sort.

Vis produkt →

El-golfvogne

Hvorfor vælge en el-vogn?

Vil du fokusere 100% på spillet uden at tænke på, at skulle skubbe/trække en vogn med dig? Du vil måske også gerne spare dig selv for ømme arme og skuldre. Måske er du dårligt gående? Nogle golfbaner er mere kuperede, især i udlandet. På et kuperet terræn er det en stor fordel at vælge en el-vogn.

JuCad Carbon Drive 2.0

JuCad Carbon Drive 2.0

En elegant vogn med tidsløst carbondesign i høj kvalitet. Med en kulstoframme fri for kabler, batterier eller motor får du en helt unik vogn. Vognen er yderst komfortabel med en stille motor, og kan bære alle slags bags. Den dobbeltsidede elektroniske bremse sørger for et sikkert bremsegreb, på selv de stejleste terræner.

Med et ekstra bakgear, forudindstillede afstandsknap og omdrejningshastighedskontrol får du med garanti en herlig golfrunde. Vognen vejer desuden kun 5.5kg og kan nemt foldes sammen til ingenting. Ved en pris på 22.999 kr. betyder at en JuCad Carbon Drive 2.0 henvender sig til den gode golf spiller, hvor pris og komfort hænger tæt sammen.

Vis produkt →

Motocaddy S1

motocaddy s1 elvogn golfvogn

En af de mest populære elvogne på markedet er en Motocaddy S1. Er du en mere pris bevidst golfer, så er denne vogn måske noget for dig. Denne version fra 2020 er nem at folde op og ned, lige til at tage med i bagagerummet.

Vognen kommer med LCD-display, USB-port og et let lithium batteri. Motoren er ekstremt støjsvag og har 9 hastigheder med en hastighedsmåler. Desuden har vognen en batteri-indikator, så du har mulighed for at holde øje med forbruget på din runde.

Med en pris på mellem 4999kr. og 5499kr. henvender Motocaddy S1 elvognen sig til flere golfspillere.

Vis produkt →

Vi håber at vores udvalg af golfvogne har gjort dig klogere på, hvilken du skal vælge. Vores oplevelse er, at der er mange produkter at vælge i mellem ift. farve, pris og behov. Søg lidt rundt omkring, vælg farve, pris og kig altid efter hvor meget du får for pengene.