Putting green

Greenen eller ‘putting green’ er det sted hvor flaget sidder og hvor man skal have bolden i hul. At få golfbolden i hullet på putting greenen er målet med alle golfspil og det er derfor vigtigt at have godt styr på denne del af sit golfspil. Netop derfor vælger mange seriøse golfspillere at anskaffe sig en putting green/puttemåtte. Man kan let over en sæson spare 2-3 slag per hul, hvis man har styr på sin putting green teknik.

En putting green på en golfbane kan variere og have alle former, forhøjninger og størrelser og der er ingen faste regler for hvordan denne skal udformes.

Vi anbefaler at du tager et kig på denne puttemåtte fra Birdiehouse, hvis du overvejer at anskaffe en putting green derhjemme.

putting green

Denne Putting Green har en længde på 13 ft (svarende til ca 4 meter) og en bredde på 1,64 ft (cirka 0,5 meter). Puttemåtten fra Wellputt er blandt de bedste putting greens i verde. Designet er patenteret og testet/brugt af nogle af verdens førende golftrænere blandt andet Cameron McCormicks.